Babysång våren 2022

Nu drar vi igång igen!

Ja vad tänker du när du hör eller läser om Babysång?

”-Jag kan ju inte sjunga, eller han/hon är så liten, det är för tidigt att lära sej sånger redan, eller men va kul de låter!””

        Låt mej berätta vad vi brukar göra på det som vi kallar Babysång. Jo, vi sitter ner på golvet med barnen och sjunger en stund. Och det roliga är att barnen lyssnar, oavsett hur små dom är. När dom är riktigt små dom behöver dom vara i mammas/pappas famn. Sedan kanske dom ligger på golvet framför och så småningom sitter dom själva. Storsyskon får självklart följa med om dom vill. 

Ibland tröttnar barnen ganska fort och då avslutar vi. Ibland vill dom sjunga lite längre. Sedan får föräldrarna en chans att lära känna varandra och dela det som känns angeläget. Vi fikar lite enkelt under tiden (kostar en tjuga och det finns swish).

Och var inte orolig för att du inte kan sjunga. Vi är flera som hjälps åt så du kan bara lyssna om du vill. Och det finurliga är att ditt barn älskar att lyssna på din röst i alla tonlägen.

När? Onsdagar kl 10.00 – 12.00, med start den 9/3

Var? I Bergshamra Missionskyrka som ligger uppe på höjden bredvid Kvarngården

Hur? Ingen föranmälan behövs, men om du vill ha kontakt med någon så kan du ringa till Monika Elisson tel. 070 146 20 68,